Recuperare gratuită pentru copiii cu dizabilități - Centrul Rafael

Vestea unui copil cu nevoi speciale este copleșitoare. Nimic nu te poate pregăti pentru ea, însă părinții copiilor cu dizabilități nu au timp să își plângă de milă, ei fiind nevoiți să acționeze cât mai rapid și să le ofere celor mici, modele de optimism, voință și multă dragoste, deoarece doar așa, împreună, vor reuși.

Noi le suntem alături, atât copiilor cât și părinților. Centrul de recuperare - Rafael, este primul centru din Popești Leordeni, destinat copiilor cu dizabilități, care oferă servicii GRATUITE familiilor din județul Ilfov și București!

Centrul deservește copii cu vârste cuprinse între 0 și 12 ani, diagnosticați cu Autism, Sindrom Down, întârzieri mentale sau de limbaj, tulburări de învățare, etc. La Centrul Rafael, fiecare copil beneficiază de planuri personalizate de intervenție, participă la activități individuale și de grup, socializare, stimulare senzorială,logopedie, kinetoterapie, în funcție de propriile nevoi, iar părinții primesc suport și îndrumare pentru a contina terapiile și acasă, în vederea menținerii și creșterii progreselor obținute.

Accesul la recuperare de calitate implică, în majoritatea cazurilor, costuri exorbitante, pe care părinții nu și le pot permite. Aceste familii sunt cele pe care ne dorim să le ajutăm gratuit, pentru a le oferi copiilor lor o șansă la un viitor bun și pentru a le respecta dreptul la o viață mai bună, drept care de cele mai multe ori le este îngrădit de realitatea cotidiană.

Dorim să creștem numărul copiilor ajutați și să le oferim acces gratuit la serviciile de recuperare ale Centrului Rafael, deoarece nevoia este copleșitoare!

Ajută-ne să oferim o șansă în plus copiilor cu nevoi speciale!

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

38

Suma:

5,300 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2019

Dăruiește ziua ta ~ 2019

In beneficiul: Recuperare gratuită pentru copiii cu dizabilități - Centrul Rafael

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

5,300 RON

Suma:

3

Galantomi:
38 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea si a lui Radu ar fi sa reusim sa ajutam copii ce au nevoie de recuperare medicala. Va multumeac anticipat in numele copiilor.

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

5,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea! Va multumeac anticipat in numele copiilor ce fac recuperare medicala!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

5,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Se apropie ziua mea si as vrea sa impart bucuria zilei cu cei care au mai multa nevoie decat mine de cadouri. Cel mai frumos dar pe care mi-l poți fa

5,000 RON Target
5,300 RON Suma
38 Donatii
100% Complete