Loc de joacă pentru copiii de la Casa ”Sf. Gabriel”

Status: Inchis

”Haideți la joacă, în curte”, spune Sorina celorlalți copii cu care locuiește în Casă ”Sf. Gabriel” din Popești Leordeni. Păcat însă că în afară de o suprafață deschisă și două leagăne curtea nu oferă prea multe opțiuni de distracție.

Suma:

10 RON

Galantomi:

0

Donatii:

1

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

”Haideți la joacă, în curte”, spune Sorina celorlalți copii cu care locuiește în Casă ”Sf. Gabriel” din Popești Leordeni. Păcat însă că în afară de o suprafață deschisă și două leagăne curtea nu oferă prea multe opțiuni de distracție. E adevărat că imaginația copiilor rezolvă de cele mai multe ori acest neajuns, dar cât de frumos ar putea să se joace Sorina și prietenii ei dacă în curte ar mai fi măcar un coș de basket, un gazon calitativ, un balansoar pe arcuri, niște alei acoperite cu dale. Pentru cei 12 copii de la Casa ”Sf. Gabriel” vrem să amenajăm în 2015 un loc de joacă pe gustul lor.

Casa ”Sf. Gabriel” a fost înfiinţată în Popeşti Leordeni, în anul 1999, ca răspuns firesc la nevoia acută de dezinstituţionalizare a serviciilor de asistenţă socială în România. Cei 12 copii care locuiesc în casă sunt lipsiți permanent sau temporar de grija părinților biologici. 

Fii și tu alături de ei!