Loc de joacă pentru copiii de la Casa ”Sf. Gabriel”

”Haideți la joacă, în curte”, spune Sorina celorlalți copii cu care locuiește în Casă ”Sf. Gabriel” din Popești Leordeni. Păcat însă că în afară de o suprafață deschisă și două leagăne curtea nu oferă prea multe opțiuni de distracție. E adevărat că imaginația copiilor rezolvă de cele mai multe ori acest neajuns, dar cât de frumos ar putea să se joace Sorina și prietenii ei dacă în curte ar mai fi măcar un coș de basket, un gazon calitativ, un balansoar pe arcuri, niște alei acoperite cu dale. Pentru cei 12 copii de la Casa ”Sf. Gabriel” vrem să amenajăm în 2015 un loc de joacă pe gustul lor.

Casa ”Sf. Gabriel” a fost înfiinţată în Popeşti Leordeni, în anul 1999, ca răspuns firesc la nevoia acută de dezinstituţionalizare a serviciilor de asistenţă socială în România. Cei 12 copii care locuiesc în casă sunt lipsiți permanent sau temporar de grija părinților biologici. 

Fii și tu alături de ei!

 

 

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

1

Suma:

10 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2015

Dăruiește ziua ta ~ 2015

In beneficiul: Loc de joacă pentru copiii de la Casa ”Sf. Gabriel”

Poți folosi ziua ta pentru a împărți bucurie și celor pe care nu îi cunoști și pentru care momentele de fericire sau speranță din viața lor sunt foarte rare. 

10 RON

Suma:

1

Galantomi:
1 Donatii

Pagini fundraising

Bucuria unui loc de joaca

Anul acesta, de ziua mea, voi incerca ceva diferit; imi doresc ca gandurile si urarile voastre de bine pentru mine sa se transforme in donatii catre c

500 RON Target
10 RON Suma
1 Donatii
2% Complete