Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Adelina Nartea Fundația Fara

32% Complete
160 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Pentru că anul trecut împreună am putut să asigurăm un loc de joacă pentru copiii fără părinți îngrijiți de Fundația FARA, anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc din nou ziua de naștere unei cauze dragi mie. 

Cel mai mult mă voi bucura de ziua mea, dacă voi, prietenii mei dragi, în loc să-mi faceți un cadou, veți dona banii către cauza pe care o susțin. Vreau să ajut un grup de 40 de copii cu dizabilități din sate să ajungă mai ușor la centrul de recuperare. Acum ei fac acest drum cu o mașină mică și din această cauză așteaptă mult până intră la terapia de grup. Dacă centrul ar avea un microbuz cu care să îi aducă și să îi ducă la/de la centru totul ar merge mult mai repede și cu mai multe rezultate pentru recuperarea lor. Imi donez ziua de naștere și te îndemn să îmi faci acest cadou neprețuit - donează pentru cauza în care cred!   

Împreună suntem mai buni!

Va mulțumesc că sunteți, din nou, alături de mine, iar dacă vă place ideea puteți dărui și voi ziua de naștere pe galanton.ro/dauiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Fundația Fara

De 30 de ani, oferim sprijin și servicii specializate pentru a atenua consecințele sărăciei, abuzului și traumei asupra copiilor, tinerilor și adulților vulnerabili, marginalizați și discriminați. 

Ajută-ne să cumpărăm un microbuz care să rezolve problema transportului copiilor cu nevoi speciale de la centru către casă și invers! Orice donație ne apropie de suma necesară achiziționării unui minibus la mâna a doua, de 8+1 locuri. Donați și dați mai departe apelul nostru către prieteni și cunoștințe. Acești copii își doresc să ducă o viață normală și au mari șanse să fie așa!   

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

3 Donații

08 Nov 2016
Scuze mi-a scapat din minte xx Cadou cu intarziere
08 Nov 2016
La multi ani si la mai multe vise implinite!
17 Oct 2016