Maria Joao Peres Araujo - Fundația Fara

Cel mai frumos cadou de ziua mea

2,152 RON Donatii stranse
100% Complete
2,000 RON Target
14 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Am îmbrățișat această cauză în urmă cu 6 ani și de atunci am descoperit o altă dimensiune a iubirii și a familiei. Am cunoscut mici eroi care se confruntă în fiecare zi cu obstacole enorme, grele de înțeles atât din perspectiva lor cât și a celor din jur. Eroi care luptă să își depășească fricile, frustrările, abandonul și traumele.

Am descoperit în casa sf. Nicolae un loc unde ei sunt permanent pe primul plan. Un loc unde sunt create toate condițiile necesare pentru dezvoltarea lor echilibrată din toate punctele de vedere.

Te invit să dăruiești pentru această cauză pentru că Fundația FARA este o organizație în care cred cu toate puterile mele!

"Cel mai important lucru este să încerci să pui fericire în viețile celorlalți." Baden-Powell

Împreună suntem mai buni!

 

Nothing is more beautiful than sharing happiness with those who are in need of help. This year I have decided to dedicate my birthday to a cause which is close to my heart. 

I embraced this cause 6 years ago and since then I have discovered a new dimension of love and family. I have met little heroes who on a daily basis confront enormous obstacles, which are difficult to grasp both from their perspective and that of those around them. Heroes who fight to overcome their fears, frustrations, abandonment and traumas. 

I have found at “Sf. Nicolae” home a place where they always come first. A place where all the necessary conditions for their balanced development in all fronts are met.

I invite you to donate to this cause because FARA Foundation is an organization in which I believe with all my powers!

“The most worthwhile thing is to try to put happiness into the lives of others.” – Baden-Powell

Together we are stronger!


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Fara

Fundaţia FARA oferă servicii copiilor şi tinerilor care sunt “fără” lucrurile de care au nevoie pentru a-şi atinge pe deplin potenţialul. Adică fără familie, fără dragoste, fără un viitor, fără speranţă. 

Casa Sf. Nicolae

Centrul Sf. Nicolae este primul program derulat de Fundația FARA și unul dintre primele servicii private de tip rezidențial din România. Deschiderea centrului în anul 1997 a însemnat pasul firesc pe care fondatoarea Fundației FARA, Jane Nicholson, l-a inițiat pentru sprijinirea copiilor abandonați în instituțiile publice, având la bază experiența sa de 6 ani de voluntariat în România.

Programul oferă dragoste și îngrijire unui număr de 12 copii și adolescenți într-un mediu de tip familial. Prin servicii și planuri de intervenție personalizate, acest program asigură copiilor mediul propice pentru dezvoltare fizică, psihică, cognitiv-emoțională și a rezilienței necesare depășirii traumelor provocate de abandon, abuz, sărăcie și neglijență. Pe termen lung programul are în vedere dezvoltarea deprinderilor de viață independentă, asistență planificată și integrare familială, educațională, profesională și în comunitate.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

14 Donatii

Anonymous

100 RON
La multi ani binecuvantati , Maria! Esti inspiratie pentru mine!
17 Jun 2021

Anonymous

50 RON
La multi ani cu bucurie, Maria!!! 🌞
16 Jun 2021
16 Jun 2021

Manuela Seabra

245 RON
15 Jun 2021
La multi ani plini de vise implinite! Te iubim!!!
14 Jun 2021
14 Jun 2021
14 Jun 2021

C&JR

250 RON
Que continues a seres o que tens sido e a fazeres o que tens feito! Beijinhos e felicidades para a Fundação FARA!
14 Jun 2021

Anonymous

150 RON
Te îmbrățișez tare de tot! Tu știi cât de mult te apreciez și cât dor mi-e de tine… Ești dovada vie a unui suflet mare și plin de dragoste față de cei din jur.
13 Jun 2021

Anonymous

150 RON
La mulți ani, Maria! Aș fi vrut tare mult să te mai întâlnesc, dar mă bucur de realizările tale!
11 Jun 2021

GAR

150 RON
11 Jun 2021

Diana

50 RON
Multumim, Maria!
08 Jun 2021

Pintora

300 RON
08 Jun 2021
Feliz aniversário Maria, parabéns por tudo o que você faz.
07 Jun 2021