Theodora Rogojan - Fundația Fara

Copiii cu dizabilitati merita un loc de joaca special!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

⭐️Dacă fiecare copil învață "din mers", ce te faci când copilul tău nu poate merge?


⭐️E firesc pentru orice părinte să-și ducă copilul într-un spațiu amenajat pentru joacă, unde micuțul se poate relaxa, unde poate socializa și relaționa cu alții de-o șchioapă. Copiii cu dizabilități împărtășesc aceleași nevoi de a își însuși abilitățile de joc și interacțiune, și unde mai bine să acumuleze aceste deprinderi, decât în cadrul unui Centru specializat, cu personal instruit pentru identificarea tuturor nevoilor celor mici?


➡️‼️DONEAZĂ ACUM pentru Locul de joacă Special pentru Copiii cu Nevoi Speciale și ajută-mă ca de ziua mea să dăruiesc copilărie!‼️⬅️


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Fara

Fundaţia FARA oferă servicii copiilor şi tinerilor care sunt “fără” lucrurile de care au nevoie pentru a-şi atinge pe deplin potenţialul. Adică fără familie, fără dragoste, fără un viitor, fără speranţă. 

Copiii cu dizabilități își doresc un loc de joacă special - Centrul Emanuel

Dacă fiecare copil învață "din mers", ce te faci când copilul tău nu poate merge?

E firesc pentru orice părinte să-și ducă copilul într-un spațiu amenajat pentru joacă, unde micuțul se poate relaxa, unde poate socializa și relaționa cu alții de-o șchioapă. Copiii cu dizabilități împărtășesc aceleași nevoi de a își însuși abilitățile de joc și interacțiune, și unde mai bine să acumuleze aceste deprinderi, decât în cadrul unui Centru specializat, cu personal instruit pentru identificarea tuturor nevoilor celor mici?

Noțiunile și regulile nescrise ale jocului, vin natural pentru cei mai mulți copii, însă interacțiunea și jocul social diferă pentru copiii cu nevoi speciale, și reprezintă achiziții ce se dobândesc prin îndrumare și muncă strașnică, ce nu trebuie limitată la activități de interior.

Donează pentru Locul de joacă special și redă copilăria celor cu nevoi spșeciale!

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!