Fundația Fara

Fundația Fara

O mașină mică pentru vise mari

Status: Inchis

Ajută-ne să cumpărăm un microbuz care să rezolve problema transportului copiilor cu nevoi speciale de la centru către casă și invers! Orice donație ne apropie de suma necesară achiziționării unui minibus la mâna a doua, de 8+1 locuri. Donați și dați mai departe apelul nostru către prieteni și cunoștințe. Acești copii își doresc să ducă o viață normală și au mari șanse să fie așa!   

[ Show more ]

160 RON

Sumă:

1

Galantomi:

3

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Zece drumuri dus-întors. Atât face șoferul centrului de recuperare pentru copii cu nevoi speciale Sf. Tereza, pentru a le facilita accesul copiilor cu dizabiltăți la o terapie de calitate. Copiii sunt din satele din jurul Fălticeniului și, pentru unii dintre ei, mașina străbate chiar și 30 de kilometri. Fără transport, copiii ar pierde recuperările atât de necesare. Doar ele dau o șansă acestor copii de a deveni, peste ani, adulți independeți. 

Sunt 47 de copii care au nevoie de transport, adică toți cei care vin la centru, iar mașina în care încap doar două scaune auto cu greu face față. Centrul Tereza, recent mutat la Spătărești, are o capacitate mult mai mare de atât și ar putea ajuta cel puțin încă pe atâția copii, dacă nu era problema transportului. Deja, întârzierile la ora de recuperare distrag atenția copiilor care sunt la terapie, iar numărul mic face exercițiile de grup mai puțin eficiente. Problema s-ar rezolva în mare măsură dacă centrul ar avea un microbuz cu care ar lua un grup mai mare de copii în același timp. Grupurile de lucru ar fi de mărime optimă și s-ar schimba între ele mult mai fluid. 

Ajută-ne să cumpărăm un microbuz care să rezolve problema transportului copiilor cu nevoi speciale de la centru către casă și invers! Orice donație ne apropie de suma necesară achiziționării unui minibus la mâna a doua, de 8+1 locuri. Donați și aați mai departe apelul nostru către prieteni și cunoștințe. Acești copii își doresc să ducă o viață normală și au mari șanse să fie așa!