Adelina Nartea - Fundația Fara

Cel mai frumos cadou de ziua mea

160 RON Donatii stranse
32% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Pentru că anul trecut împreună am putut să asigurăm un loc de joacă pentru copiii fără părinți îngrijiți de Fundația FARA, anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc din nou ziua de naștere unei cauze dragi mie. 

Cel mai mult mă voi bucura de ziua mea, dacă voi, prietenii mei dragi, în loc să-mi faceți un cadou, veți dona banii către cauza pe care o susțin. Vreau să ajut un grup de 40 de copii cu dizabilități din sate să ajungă mai ușor la centrul de recuperare. Acum ei fac acest drum cu o mașină mică și din această cauză așteaptă mult până intră la terapia de grup. Dacă centrul ar avea un microbuz cu care să îi aducă și să îi ducă la/de la centru totul ar merge mult mai repede și cu mai multe rezultate pentru recuperarea lor. Imi donez ziua de naștere și te îndemn să îmi faci acest cadou neprețuit - donează pentru cauza în care cred!   

Împreună suntem mai buni!

Va mulțumesc că sunteți, din nou, alături de mine, iar dacă vă place ideea puteți dărui și voi ziua de naștere pe galanton.ro/dauiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Fara

Fundaţia FARA oferă servicii copiilor şi tinerilor care sunt “fără” lucrurile de care au nevoie pentru a-şi atinge pe deplin potenţialul. Adică fără familie, fără dragoste, fără un viitor, fără speranţă. 

O mașină mică pentru vise mari

Ajută-ne să cumpărăm un microbuz care să rezolve problema transportului copiilor cu nevoi speciale de la centru către casă și invers! Orice donație ne apropie de suma necesară achiziționării unui minibus la mâna a doua, de 8+1 locuri. Donați și dați mai departe apelul nostru către prieteni și cunoștințe. Acești copii își doresc să ducă o viață normală și au mari șanse să fie așa!   

3 Donatii

08 nov 2016
Scuze mi-a scapat din minte xx Cadou cu intarziere
08 nov 2016
La multi ani si la mai multe vise implinite!
17 oct 2016