Andrei Danescu - Fundația Fara

Alerg pentru educația copiilor nevoiași

260 RON Donatii stranse
26% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 17 aprilie alerg la Cluj primul meu maraton. Odată cu cadoul pe care mi-l fac, prin posibilitatea să alerg acest maraton, as vrea să ofer şi unor copii nevoiaşi șansa la educaţie.

Fiţi alături de mine www.aleargacuandrei.com  şi de Fundația FARA www.faracharity.ro în proiectul “De la abandon școlar, la școlarizare” http://www.faracharity.ro/programe/educatie-si-sprijin-social/prevenirea-abandonului-scolar.  Donațiile voastre vor ajuta peste 200 de copii săraci să nu renunțe la învățătură și astfel să își scrie alt destin decât cel al părinților lor, care nu au terminat nici măcar școala primară.     


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Fara

Fundaţia FARA oferă servicii copiilor şi tinerilor care sunt “fără” lucrurile de care au nevoie pentru a-şi atinge pe deplin potenţialul. Adică fără familie, fără dragoste, fără un viitor, fără speranţă. 

De la abandon școlar la școlarizare

În județul Suceava există comunități ce trăiesc în sărăcie extremă. Singurele venituri ale familiilor sunt din alocațiile sociale și muncile sezoniere. Adulții nu au loc de muncă, iar copiii adeseori abandonează școala, sau sunt la un pas să renunțe la studii, din cauza condițiilor dificile de trai. O intervenție temeinică și promptă se impune. 

 

 

Maratonul Internațional AROBS Cluj Napoca ~ 2016

Cea de-a VI-a a ediție a Maratonului Internațional AROBS Cluj-Napoca le propune alergătorilor amatori și profesioniști trei probe tehnice, maraton, semimaraton, maraton ștafetă și două cros-u

4 Donatii

Anonymous

50 RON
16 mar 2017
11 apr 2016
Multa bafta la maraton si felicitari pentru sustinerea unei cauze atat de frumoase!
11 mar 2016

Veronica Lacureanu

10 RON
Mult succes!
29 ian 2016