Adelina Nartea - Fundația Fara

Bucuria unui loc de joaca

10 RON Donatii stranse
2% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta, de ziua mea, voi incerca ceva diferit; imi doresc ca gandurile si urarile voastre de bine pentru mine sa se transforme in donatii catre copiii de la Fundatia FARA.   Stiti cat de dragi imi sunt copiii si cat de mult il iubesc pe Tudor, baiatul meu. In noua aventura a familiei noastre, traiul pe meleaguri britanice, ne place tare mult sa mergem in cautare de noi locuri de joaca. Unele sunt " great" altele sunt pentru "babies" dar bucuria lui Tudor atunci cand gaseste un loc de joaca pe placul lui este nepretuita. Si pentru mine sa-l vad pe Tudor bucuros si incantat de ceva este totul, cel mai tare cadou.   Asa ca anul acesta imi doresc sa putem lua parte la bucuria copiilor din casa ”Sf Gabriel” din Popesti-Leordeni atunci cand vor avea un loc de joaca frumos in curtea casei unde locuiesc.   Va sunt recunoscatoare pentru orice suma donata, cat de mica. Sa purtati in gand bucuria de pe chipul unui copil atunci cand se joaca.   Va imbratisez cu drag, din departari!  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Fara

Fundaţia FARA oferă servicii copiilor şi tinerilor care sunt “fără” lucrurile de care au nevoie pentru a-şi atinge pe deplin potenţialul. Adică fără familie, fără dragoste, fără un viitor, fără speranţă. 

Loc de joacă pentru copiii de la Casa ”Sf. Gabriel”

”Haideți la joacă, în curte”, spune Sorina celorlalți copii cu care locuiește în Casă ”Sf. Gabriel” din Popești Leordeni. Păcat însă că în afară de o suprafață deschisă și două leagăne curtea nu oferă prea multe opțiuni de distracție.

1 Donatii

La mulți ani de ziua ta, în avans!
20 oct 2015