Mukallita Giugiuka's Mum - Fundația Fara

Casă, caut acoperiş

85 RON Donatii stranse
8.5% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Donez ziua mea de nastere proiectului "Construim pentru un viitor mai bun!"

Acum cateva saptamani nu aveam casa. Eram in pericol de a ramane efectiv in strada, cu copil cu tot si sa imi pierd si serviciul. Doar gandul ma inspaimanta pana la punctul de a nu mai respira de panica si de a nu mai dormi noptile. Daramite sa fi si fost asa. Azi am acoperis deasupra capului, multumesc lui Dumnezeu. Dar stiu oameni care nu au. Si ma gandesc la ei. Asadar, pentru ca atata timp cat am acoperis deasupra capului si ce pune pe masa sunt un om fericit, va cer cadou fiecaruia dintre voi cadou 1 leu. Sau mai multi, cat vreti. Cat ati fi dat voi pentru un cadou pentru mine sa fi fost in tara cu voi. Si nu sunt pentru mine. Sunt pentru cei care au nevoie de o casa.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Fara

Fundaţia FARA oferă servicii copiilor şi tinerilor care sunt “fără” lucrurile de care au nevoie pentru a-şi atinge pe deplin potenţialul. Adică fără familie, fără dragoste, fără un viitor, fără speranţă. 

Construim pentru un viitor mai bun!

Nevoia de case de tip familial în localități rurale pentru tineri cu dizabilități este în continuare acută. De aceea, vrem să deschidem un nou centru pentru acești tineri, în localitatea Cacica, Suceava.

Dăruiește ziua ta ~ 2015

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toată lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

2 Donatii

Adelina Nartea

75 RON
Vreau si eu sã-mi "donez" ziua de nastere. Cum procedez? Multumesc
06 oct 2015

veronica lacureanu

10 RON
La multi ani, Mukallita!
28 sep 2015