Donati 1 leu in loc de 1 like

 

Veronica Guzun Fundația Fara

80% Complete
400 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații

Se apropie ziua mea si, ca in fiecare an, wall-ul de pe Facebook se va umple cu urari de "La multi ani". Va invit ca, de aceasta data, in loc de cadouri si urari sa donati catre proiectul "Construim pentru un viitor mai bun". Fiecare donatie va ajunge la un grup de 7 tineri cu dizabilitati pentru care Fundatia FARA vrea sa construiasca o casa in care sa locuiasca permanent. Asadar, in loc de like si urari de "la multi ani" va invit sa faceti o donatie, chiar si de un leu, pentru cei care au nevoie de sprijin.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Fundația Fara

De 30 de ani, oferim sprijin și servicii specializate pentru a atenua consecințele sărăciei, abuzului și traumei asupra copiilor, tinerilor și adulților vulnerabili, marginalizați și discriminați. 

Nevoia de case de tip familial în localități rurale pentru tineri cu dizabilități este în continuare acută. De aceea, vrem să deschidem un nou centru pentru acești tineri, în localitatea Cacica, Suceava.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toată lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai

 

5 Donații

150 RON
11 Apr 2015
La multi ani, Vero si tare ma bucur de ideea ta de a-ti darui cel mai util cadou de aniversare. Te pup cu drag! Carmen
09 Apr 2015
20 RON
09 Apr 2015
150 RON
08 Apr 2015
Sa fie intr-un ceas bun!
20 Feb 2015