Veronica Guzun - Fundația Fara

Donati 1 leu in loc de 1 like

400 RON Donatii stranse
80% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Se apropie ziua mea si, ca in fiecare an, wall-ul de pe Facebook se va umple cu urari de "La multi ani". Va invit ca, de aceasta data, in loc de cadouri si urari sa donati catre proiectul "Construim pentru un viitor mai bun". Fiecare donatie va ajunge la un grup de 7 tineri cu dizabilitati pentru care Fundatia FARA vrea sa construiasca o casa in care sa locuiasca permanent. Asadar, in loc de like si urari de "la multi ani" va invit sa faceti o donatie, chiar si de un leu, pentru cei care au nevoie de sprijin.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Fara

Fundaţia FARA oferă servicii copiilor şi tinerilor care sunt “fără” lucrurile de care au nevoie pentru a-şi atinge pe deplin potenţialul. Adică fără familie, fără dragoste, fără un viitor, fără speranţă. 

Construim pentru un viitor mai bun!

Nevoia de case de tip familial în localități rurale pentru tineri cu dizabilități este în continuare acută. De aceea, vrem să deschidem un nou centru pentru acești tineri, în localitatea Cacica, Suceava.

Dăruiește ziua ta ~ 2015

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toată lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

Gabi Urda

150 RON
11 apr 2015

Carmen Lup

50 RON
La multi ani, Vero si tare ma bucur de ideea ta de a-ti darui cel mai util cadou de aniversare. Te pup cu drag! Carmen
09 apr 2015

A L

20 RON
09 apr 2015

R G

150 RON
08 apr 2015

Veronica Guzun

30 RON
Sa fie intr-un ceas bun!
20 feb 2015